Omatoiminen treeni

Salillamme on 1000 neliötä toiminnallista treenitilaa ja korkealaatuiset välineet toiminnalliseen harjoitteluun myös omatoimisesti.

Salillamme pystyt treenaamaan CF treenien lisäksi myös itsenäisesti voimanostoa, kehonrakennusta tai kestävyys harjoittelua

Omatoimi salilla 2 ohjelmointia: ”kunto ja voimalinja”

Salin tauluille ilmestyy viikoittain esimerkki treenit, joita voit käyttää harjoituksinasi tai osana niitä

Avainkortti

Avainkortilla treenaat salilla vuoden jokaisena päivänä klo 6–22 välisenä aikana.

Kaikki salin asiakkaat saavat avainkortin käyttöönsä

CrossFit Porin avainkortin käyttösäännöt (päivitetty 9.2.2016)

 1. Avainkortin käyttöaika MA-SU 6.00–22.00
 2. Avainkortti on henkilökohtainen eli ainoastaan avainkortin nimetty haltija, joka on sitoutunut noudattamaan sääntöjä avainkortin käytöstä, saa käyttää sitä. Avainkortin käyttöönottokulu on 10 euroa. Hävinneen tilalle hankittava uusi avainkortti maksaa 10 euroa. Avainkortin vaihdosta ei aiheudu kustannuksia haltijalle.
 3. Lue avainkortti ovella salille tullessasi, kun treenaat aikoina, jolloin salin ovet ovat lukossa.
 4. Salille ei saa päästää ketään ilman avainkorttia salin ollessa kiinni.
 5. Avainkortti poistetaan käytöstä, mikäli harjoitusmaksu erääntyy (maksut erääntyvät pääsääntöisesti kuluvan kuun 8. päivä) eikä ko. harjoitusmaksun suhteen ole tehty ilmoitusta laskutukseen (maksusuunnitelma, eräpäivän vaihdos). Kortti aktivoidaan, kun lasku on maksettu ja asiasta on avainkortin haltijan toimesta ilmoitettu laskutukseen: ei automaattisesti. Ota huomioon, että kortin uudelleenaktivointi voi kestää muutaman päivän. Jos laskut ovat toistuvasti myöhässä, avainkortti voidaan ottaa kokonaan pois käytöstä.
 6. Salille ei saa ottaa mukaan lapsia tai kavereita silloin kun sali on kiinni normaalilta tuntitoiminnalta. Salin esittely tapahtuu sovitusti omistajien tai valmentajien toimesta silloin kun sali on normaalisti auki.
 7. Salilla käydessäsi sitoudut noudattamaan salin sääntöjä, jotka löytyvät nettisivuiltamme. Tässä poimittuna niistä tärkeimmät:
 • Ole kärsivällinen. Onnettomuudet ja loukkaantumiset ovat yleensä kärsimättömyyden tulosta. Älä ole ahne. Hidasta tahtia. Kysy kysymyksiä. Pyydä apua. Jätä egosi salin ulkopuolelle. Älä tee ennätysyrityksiä yksin treenatessasi.
 • Siivoa jälkesi ja laita käyttämäsi tarvikkeet paikoilleen jokaisen harjoituksen jälkeen. Sanko, luuttu ja puhdistusliinat löytyvät pääsalin puolelta siivouskopista.
 • Tyhjät levytangot, käsipainot tai kahvakuulat eivät ole suunniteltu pudotettaviksi. Emme halua, että lelumme, kumimattomme, sinä tai kukaan muukaan menee rikki. Käsittele myös soutu-, pyöräily-  ja hiihtolaitteita hellävaroen.
 • Huutohengittäminen, kiljuminen ja kaikenlainen muukin ääntely ovat ok ja jopa toivottavia treenin aikana, mutta on myös olemassa liian kovaäänistä, törkeää ja epämiellyttävää karjumista, joten huomioithan muutkin treenaajat. Toisten huomioimista on myös se, että tervehdit kanssatreenajia.
 1. Oli kello sitten mitä tahansa, kun lähdet salilta viimeisenä, sammuta radio, kaikki valot (myös pukukopit, vessat). Varmista, että ovi menee varmasti kiinni.
 2. Salilla on tallentava kameravalvonta. Mikäli avainkortin käyttösääntöjä rikotaan, voimme poistaa avainkortin käytöstä ilman varoitusta.
 3. Mikäli avainkortti tuhoutuu, ei toimi tai katoaa, ilmoita siitä viipymättä soittamalla tai laittamalla tekstiviesti Tuomakselle numeroon 0400 169 266 (varalla Ida: 040 141 9181). Ota meihin myös yhteyttä aina, jos havaitset salilla jotain normaalista poikkeavaa.

Pidätämme oikeuden muuttaa ja tarkentaa sääntöjä tarvittaessa. Muutoksista ilmoitetaan nettisivuillamme.

Osoite
Puinnintie 16, 28360 Pori
Puhelinnumero
0400 169 266
Aukioloajat
06-22