KUKKA LINDHOLM
opiskelee liikunnan ohjaajaksi ja personal traineriksi

Kukan urheilutaustaan lukeutuvat monet lajit tanssista ratsastukseen ja jalkapallosta voimisteluun.
CrossFit:n parissa Kukka aloitti jo vuonna 2012 Hevoshaankadulla CrossFit Kids-ryhmässä Janne Lehdon sekä isäpuolen suostuttelemana eli vuosirenkaita on jo mukavasti lajin parissa kertynyt.

Kukan erityisosaamisalue sekä oma suosikki osa-alue CrossFit:ssä on ehdottomasti painonnosto, jossa Kukka on kilpaillutkin jo useamman vuoden menestyksekkäästi: SM-mitaleitakin on kaulaan saatu ripustaa. Painonnoston lisäksi myös pidemmät metconit ovat tämän naisen mieleen.

Liikunnanalanopiskelut ovat juuri alkaneet ja tulevaisuuden haaveammattissa yhdistyy liikunta-ala, ravintotieteet, urheilupsykologia sekä kansanterveys. Tähtäimessä on myös CrossFit Level 1. Kukka suorittaa oppisopimuskoulutusta meillä CrossFit Porissa ja käy hakemassa Varalan urheiluopistosta vauhtia opintoihin. Valmennukset Kukka aloitti meillä 2018 vuoden loppupuolella.

KOULUTUS

Liikunnanohjaajan koulutus 2019 ->
Varalan urheiluopistossa
Oppisopimuskoulutuspaikkana CrossFit Pori

MUUTA

Suosikkiliike: työntö tai kyykky
Inhokki: käsilläseisonta sekä muscle-up
Lempiwod: Filthy fifty sekä Cindy
Mieleen jääneitä ennätyksiä on montakin, mutta mainittakoon näistä ensimmäinen ring muscle-up sekä ensimmäinen yli 100kg:n kyykkyenkka.

TERVEISET

Minulle CrossFit ei ole vain harrastus, vaan se on elämäntapa, ja meidän saliin kuuluvana, se on myös perheeni. On aivan mahtavaa huomata kehitystä itsessä, mikä ei tapahdu päivissä, viikoissa tai edes kuukausissa, vaan vaatii vuosia, mutta juuri se laittaa ponnistelemaan enemmän, jotta saavuttaa enemmän. Jokainen päivä on tehty voittamista varten. Olo ei välttämättä tunnu niin vahvalta kuin haluaisi, treenaus ei tuo välttämättä hyvää oloa juuri tänään, mutta työstämällä ja tekemällä parhaansa, voi saavuttaa omia unelmiaan. Löydä oma tasapaino ja tapasi. Syö hyvin. Uskalla. Nauti. Ole avoin. Saavuta. Fiilistele. ”Stay strong, live long.”