Keskiviikko 22.1.2020

Hyvät asiakkaat,

palautteista kävi hyvin selväksi, ettette edelleenkään halua tunneille ajanvaraussysteemiä. Arvostatte mahdollisuutta tulla tunneille silloin kun se teille parhaiten sopii, spontaanisti ilman painetta pysyä viikkoa etukäteen suunnitelluissa aikatauluissa.

Toiveitanne asiassa on kuultu ja jatkossakin saatte tulla tunneille oman mielenne mukaan. Tämä vaatii meiltä tottakai hyvää varautumista ja kovaa ammattitaitoa.

Palvellaksemme teitä entistä paremmin jatkossa ja ennakoidaksemme asiakaskäyttäytymistänne otammekin käyttöön pakollisen sisäänkirjautumisen avainkortilla salille tullessa.

Tarkkasilmäisimmät ovatkin varmasti huomanneet aulan uuden lukulaitteen. Keskiviikosta 22.1.2020 eteenpäin edellytämme kaikkien asiakkaiden kirjaavan itsensä sisään avainkortti lukijassa eteisaulassa (kidsit poislukien).

TOIMI NÄIN

1. Näytä kortti lukijalle eteisessä.
2. Valitse yksi salin palvelu, jota pääasiassa käytät käyntisi aikana (omatoimisali, wod, kehonhuolto jne).
3. Valmis.

Avainkortti hukassa tai et omista sellaista? Uuden voit tilata tiskiltä. Avainkortin aktivoimishinta on 10e. Mikäli avainkorttisi ei toimi lukijassa, ota tällöin myös yhteys tiskillä palvelevaan henkilökuntaan tai tuomas@crossfitpori.fi

Tavoitteena on saada uusi systeemi toimimaan tämän kuun loppuun mennessä, joten jos tulee ongelmia avainkortin tai sisäänkirjautumisen kanssa, olethan meihin yhteydessä. Katsotaan yhdessä hommat kuntoon.

Kiitos yhteistyöstä! Salilla nähdään!

Terveisin,
Tuomas ja Ida


BENCHMARK WORKOUT

”BASELINE II”

(treeni toistetaan vuoden aikana vielä 2 kertaa)

I. ON A 20:00 RUNNING CLOCK…

  • Build to 5RM Back Squat

(Score is Weight)

-Rest as Needed*-

II. AMRAP x 2 MINUTES

  • Max Calorie Bike

(Score is Calories)

*Rest at Least 5:00 b/t Efforts

 

Osoite
Puinnintie 16, 28360 Pori
Puhelinnumero
0400 169 266
Aukioloajat
06-22