Treenit koostuvat suurimmaksi osaksi lämmittelystä, voima/taito osiosta ja loppuun teemme kuntoharjoituksen. Kaikki harjoituksen osiot ohjeistetaan erikseen. Valmentaja aina paikalla sinua varten.

Salillamme on paljon aloittelijoita ja EASY WOD -tunti on teitä varten. Treenin sisältö on sama kuin päivän treenissä, mutta teknisiä liikkeitä käydään läpi alkeisopetuksen kautta ja harjoituksia tarvittaessa muutetaan. Tule tälle tunnille jos olet vasta aloittanut tai harjoitellut muutamia kuukausia. Kokeneita emme aja tunnilta pois, mutta tunti mennään täysin aloittelijoiden ehdoilla.

LEPOPÄIVINÄ voit tehdä edelliseltä sykliltä rästiin jääneen harjoituksen, taitoharjoittelua tai kehon mobilisointia. 

PYHÄPÄIVINÄ salimme on suljettu eli ei ohjattuja tunteja, mutta avainkortit toimivat vuoden jokaisena päivänä klo 6-22.

VIERAILIJAT ovat lämpimästi tervetulleita salillemme treenaamaan 15 euron kertamaksulla. Ilmoitathan vierailusi ajankohdan päävalmentajalle aina etukäteen: tuomas(at)crossfitpori.com tai soittamalla numeroon 0400 169 266. Useamman päivän vierailuista sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen.

VISITORS are more than welcome to visit during scheduled WODS at Puinnintie 16. Regarding your visit we kindly ask you to inform us well in advance: tuomas(at)crossfitpori.com or call +358 400 169 266. The visiting fee is 15 euros.

Aikataulumuutokset ilmoitetaan sivuilla päivän treenin yhteydessä mahdollisimman hyvissä ajoin etukäteen. Muutokset näkyvät myös aina treenikalenterissa.

Salin ovet aukeavat 25 minuuttia ennen ensimmäisen ohjatun tunnin alkua ja sulkeutuvat viimeisen tunnin jälkeen.  Aikataulu kalenterin ulkopuolella pääset salille avainkortilla

Avainkortin käyttöajat

365 PÄIVÄÄ VUODESSA MA–SU KLO 6.00–22.00

Avainkortin käyttösääntöihin sitoudutaan avainkortin luovuttamisen yhteydessä. Avainkortin käyttöönottokulu on 10 euroa. Lue säännöt tästä.

Osoite
Puinnintie 16, 28360 Pori
Puhelinnumero
040 0169266
Aukioloajat
06-22