Sari Vainio

Sari on liikkunut aina – jo ennen kouluikää hän aloitti yleisurheilun ja telinevoimistelun. Telinevoimistelu veti pidemmän korren ja Sari harrastikin kilpatelinevoimistelua useita vuosia. Taustalta löytyy myös lajikokeiluja mm. taekwondosta, kickboxingista, cheerleadingistä jne.

Sarilla on aina ollut palo auttaa ja valmentaa – niin lapsia ja nuoria, kuin vanhempiakin. Kun oma harrastus jäi taka-alalle, siirtyi Sari aina valmentajaksi – niin telinevoimistelussa kuin cheerleadingissäkin. Nykyäänkin Sari vaikuttaa telinevoimistelun puolella, kerran viikossa oman tyttärensä ryhmän valmennusringissä.

Muut lajit saivat pikkuhiljaa jäädä taka-alalle ja Sari siirtyikin aikuisten liikunnan pariin vuonna 2012. Saatat olla törmännyt häneen aiemmin erilaisten ryhmäliikuntatuntien puolella tai kuntosalilla.

Vuonna 2014 Sari tutustui aviomiehensä myötävaikutuksella CrossFit:iin ja osallistuihin heti alkuvuodesta 2015 on-ramp kurssille. Siitä asti lajia on tullut harrastettua töihin ja muiden menojen ohessa.

Vuonna 2018 Sari osallistui ensimmäisen kerran Crossfit Openeihin.

Vuonna 2016 salilla järjestettiin lasten CrossFit-kurssi ja siinä Sari toimi yhtenä apuvalmentaja. 2018 kesästä alkaen Sari on ohjannut salilla kehonhuolto- ja aerobisia tunteja.

Sari on kouluttautunut aktiivisesti osallistuen vuosittain erilaisiin ohjaajakoulutuksiin, mm. Suomen Voimisteluliiton järjestämiin koulutuksiin sekä HighRoller-ohjaajakoulutukseen.

Suosikkiliike: Löytyy voimistelun maailmasta, eli käsilläkävely; taito jota oppii vain harjoittelemalla ja tekemällä.
Inhokkiliike: Assault bike – paholaisen keksintö sekä thruster – voiko siitä kukaan tykätä?
Suosikki WOD: Ei suosikkia
Ennätys joka jäänyt mieleen: Osallistuminen ekoihin Openeihin tänä vuonna, se oli itsensä ylittämistä 5 viikkoa putkeen.