Kai Vainio
CrossFit Level 1 Trainer

Kaitsu on harrastanut vuosien saatossa mm. pesäpalloa, skeittausta, lumilautailua ja salibandya. Vuonna 2013 Kaitsu saapui on-ramp kurssille ja oli välittömästi myyty – ”oma laji” oli löytynyt.

CrossFit-harjoittelussa Kaitsua kiehtoo jatkuva kehittyminen niin fyysisesti kuin henkisesti. Monipuolinen harjoittelu takaa hyvän fyysisen kunnon ja valmiuden suoriutua mistä tahansa fyysisestä haasteesta. CrossFit-harjoittelun erimittaiset harjoitukset intensiivisistä aikaa vastaan treeneistä pitkäkestoisiin kestävyysharjoituksiin valmentavat henkisesti suoriutumaan erilaisista haasteista myös salin ulkopuolella.

Kaitsu pitää myös lajin kilpailullisesta puolesta, jossa pääsee ulosmittaamaan opittuja taitoja, fyysistä kuntoa ja henkistä kanttia.

Toistaiseksi Kaitsu on osallistunut CrossFit Open tapahtumaan neljänä perättäisenä vuotena sekä mm. LinnaMasters kilpailuun.

Valmentaminen on Kaitsulle uusin aluevaltaus lajin parissa ja nimennomaan palo lajiin sai Kaitsun lopulta hakeutumaan myös valmentajakoulutukseemme. Kaitsu on osoittautunut erinomaiseksi lisäykseksi tiimiimme ja valmentajan rooliin astuminen on mennyt luonnostaan. Valmentajana Kaitsu haluaa motivoida ja tsempata salin asiakkaita vuodattamaan hikeä ja kyyneliä oman fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin parantamiseksi.

KOULUTUS

CrossFit Level 1 Trainer (02/2019)

MUUTA

Suosikkiliike: OLY-nostot, niissä kehittyy jokaisella treenikerralla
Inhokkiliike: Juoksu kaikissa muodoissa
Suosikki WOD: Pitkät OTM-treenit
Ennätys joka jäänyt mieleen: Oman heatin voitto LinnaMastersin finaalilajissa