ELLI STENFORS
CrossFit Level 1 Trainer

Elli löysi CrossFit:in pariin 3,5vuotta sitten ja siitä 2,5 vuotta on ahkerasti kuluttanut CrossFit Porin ovien saranoita. Kilpauinti jäi pikku hiljaa pois kuvioista ja CrossFit-kilpailut tulivat tilalle. Ellin lahjakkuus urheilijana yhdistettynä päämäärätietoiseen tekemiseen on tehnyt mahdolliseksi sen, että hän on varsin nopeasti uudessa vaativassa lajissa mitalisijoille asti. Elli on kisannut sekä Suomessa että ulkomailla menestyksekkäästi ja isoin saavutus on 2017 Berlin Throwdownin voitto.

Elli hurahti CrossFit:iin sen monipuolisuuden ja rankkojen treenien takia. Valmentamisessa hän nauttii eniten muiden onnistumisista, on erityisen hienoa, jos itse pystyy olemaan avuksi jonkin asian opettelussa.

Elli näytti ensi  kertaa vahvasti valmentaja- ja ohjelmointitaitonsa salillamme 2016 järjestetyillä lasten tunneilla, jotka mittaavat valmentajan osaamista, soveltamis- ja heittäytymiskykyä monella eri tavalla. Ellin vahvuudet valmentaja on ehdottomasti monipuolinen kilpailijakokemus (taito, jota ei voi kirjoista lukea) sekä sopivien harjoitteiden löytäminen myös rajoitteiden kanssa kamppaileville: aina löytyy liike mitä voi tehdä.

Elli opiskelee fysioterapiaa, joten opinnot tulevat tuomaan jatkuvasti uusia näkökulmia ja extrahyötyä valmennustyöhön. Tulevaisuudessa kiinnostaa lasten tuntien veto sekä yksilövalmennus.

KOULUTUS

* CrossFit Level 1 trainer
* Liiku 1-tason ohjaaja-ja valmentajakoulutus

MUUTA

TERVEISET
Päivät alkaa paljon paremmin, jos kokeilet aamutreenejä. Haastan sut koittaa 1 kerran treenaamista ennen töitä. Jos on jotain kysymyksiä multa voi aina tulla kysymään!