Annika Järvinen

Annika on valmentajatiimimme uusin jäsen. Annika osoittautui teknisesti harvinaisen lahjakkaaksi ja nopeaksi oppijaksi alkeiskurssilta lähtien ja salilla järjestetyssä vaativassa painonnostoseminaarissa kävi päivänselväksi Annikan vahva ammattitaito myös anatomian kuin liikkeiden perusteellisessa ymmärtämisessä. Annikan tieto-taito yhdistettynä fysioterapeutin kokemukseen tekevät hänestä miellyttävän persoonansa lisäksi erittäin vahvan lisäyksen tiimiimme.

Ennen CrossFit:iä Annika harrasti melkein 20 vuotta jääkiekkoa ja siinä välillä salibandyakin. Lajiin tietysti kuului ohjeisharjoittelun juoksu ja saliharjoittelu. Kun jääkiekko ura saatiin päätökseen tyhjä aukko oli pakko täyttää ja löytää joku laji missä pystyisi haastamaan itsensä samalla tavalla. Tilalle löytyivät samana kesänä sekä CrossFit että golf.

Ryhmäliikuntaohjaajan työn ei ole Annikalle uusi aluevaltaus vaan hän on  toiminut siinä roolissa melkein 8 vuotta. CrossFit:in aloittamisen jälkeen valmennustyylinen ohjaaminen alkoi kuitenkin tuntua enemmän omalta jutulta. Painonnostoseminaarissa idea valmentajakaartiin siirtymisest alkoi muodostumaan ja Annika on omien sanojensa mukaan ”ollut ihan super innoissani kun vihdoin kuukausi sitten pääsi valmentajanura CrossFit:ssä starttaamaan”.

Fysioterapeuttina Annika on toiminut vuodesta 2012. Annika on erikoistunut tuki-ja liikuntaelin ongelmiin ja käynyt ortopedisen manuaalisen terapian erikoistumisopintoja (maitland concept). Annikan osaamisella saadaan varmasti uutta näkökulmaa tekemiseen.

”Vuoden aikana oon huomannut miten käsitykseni reenaamisesta on muuttunut. Enää ei salille tulla sen takia, että täytyy vaan sen takia että saa! Reenaaminen on enemmänkin  halua oppia mahdollisimman paljon ja mahdollisimman parhaaksi!”

Suosikkiliike: squat clean
Inhokkiliike: Wallball shots
Suosikki WOD: Paritreenit
Ennätys joka jäänyt mieleen: Painonnosto seminaarin viimeisenä liikkeenä tehty push press: ihan puhki viikonlopusta ja paransin ennätystäni kerta heitolla 25lbs!

KOULUTUS

2011: Bodypump- ohjaajakoulutus/Lesmills Nordic AB
2012: Fysioterapeutti
2012: Anterior knee pain
2014: Olkapään liikehallintaa. Bodytech MMT level1
2014: Kinetic Control -Shoulder
2015: Maitland Level 1
2016: Fascia ja Foamroller. Tekniikka, Anatomia ja Fysiologia
2016: Jalan ja nilkan TULE-ongelmien luokittelu ja fysioterapia
2016: Polven epäspesifit kiputilat workshop
2016: Explain train
2018: Painonnostoseminaari