ANNIKA JÄRVINEN
Fysioterapeutti (erik. tuki- ja liikuntaelinten ongelmat), CrossFit Level 1 Trainer

Ennen CrossFit:iä Annika harrasti melkein 20 vuotta jääkiekkoa ja siinä välillä salibandyakin. Lajiin kuului ohjeisharjoittelun juoksu ja saliharjoittelu. Kun jääkiekko ura saatiin päätökseen tyhjä aukko oli pakko täyttää ja löytää joku laji missä pystyisi haastamaan itsensä samalla tavalla. Tilalle löytyivät samana kesänä sekä CrossFit että golf.

Ryhmäliikuntaohjaajan työn ei ole Annikalle uusi aluevaltaus vaan hän on toiminut siinä roolissa melkein 8 vuotta. CrossFit:in aloittamisen jälkeen valmennustyylinen ohjaaminen alkoi kuitenkin tuntua enemmän omalta jutulta. Painonnostoseminaarissa idea valmentajakaartiin siirtymisestä alkoi muodostumaan ja Annika on omien sanojensa mukaan ”ollut ihan superinnoissani kun valmentajanura CrossFit:ssä on päässyt starttaamaan”.

Fysioterapeuttina Annika on toiminut vuodesta 2012. Annika on erikoistunut tuki-ja liikuntaelin ongelmiin ja käynyt ortopedisen manuaalisen terapian erikoistumisopintoja (maitland concept).

KOULUTUS

2011: Bodypump- ohjaajakoulutus/Lesmills Nordic AB
2012: Fysioterapeutti
2012: Anterior knee pain
2014: Olkapään liikehallintaa. Bodytech MMT level1
2014: Kinetic Control -Shoulder
2015: Maitland Level 1
2016: Fascia ja Foamroller. Tekniikka, Anatomia ja Fysiologia
2016: Jalan ja nilkan TULE-ongelmien luokittelu ja fysioterapia
2016: Polven epäspesifit kiputilat workshop
2016: Explain train
2018: Painonnostoseminaari

MUUTA

Suosikkiliike: squat clean
Inhokkiliike: Wallball shots
Suosikki WOD: Paritreenit
Ennätys joka jäänyt mieleen: Painonnosto seminaarin viimeisenä liikkeenä tehty push press: ihan puhki viikonlopusta ja paransin ennätystäni kerta heitolla 25lbs!

TERVEISET

Crossfit on maailman mahtavin laji sen monipuolisuuden, vaativuuden ja itsensä haastamisen kannalta. Muistetaan antaa itselle aikaa oppia, kehittyä ja vahvistua niin tuut saamaan tästä lajista niin paljon! Meillä on ihan paras yhteisö. Ihastuin siihen jo asiakkaana ja se ajoi mut myös valmentamisen pariin!  Pidetään meidän yhteisön ilmapiiristä hyvää huolta ja nautitaan yhdessä reenaamisesta! Jos ikinäkään tulee mitään kysyttävää niin ehdottomasti nyppäämään hihasta! Moikataan kun nähdään!