Tiistai 10.4.2018

Haussa huippuvalmentaja CrossFit Poriin

 

CrossFit Pori Oy on perustettu vuonna 2009 ja se on Suomen vanhin CrossFit-sali. Toimimme tällä hetkellä 1000 neliön tiloissa, josta löytyy upea yhteisö ja välineistö. Haluamme tarjota alallamme parasta osaamista ja kehittää saliamme jatkuvasti.

 Nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi kasvutarinaamme: haemme yhtä huippuvalmentajaa rentoon ja kokeneeseen tiimiimme, johon on helppo hypätä mukaan.

 Odotamme sinulta ammattitaitoista, intohimoista ja innokasta otetta valmennukseen. Työhön kuuluu pääasiassa tuntienveto ja suunnittelu, mutta toivomme oma-aloitteisuutta liittyen monipuolisesti kaikkeen saliin liittyvään toimintaan. Vaadimme alan kokemusta ja koulutusta sekä taustaa CrossFit-harjoittelusta. CrossFit Level-koulutukset ovat plussaa, mutta eivät pakollisia. Panostamme sinun koulutukseesi ja kehitykseen, joten halu kasvaa ja kehittyä juuri tällä alalla on ehdottoman tärkeää.

Työsuhde vakituinen, koeaika 1kk. Mahdollisuus sekä osa-aikaiseen että kokoaikaiseen työsuhteeseen riippuen toiveistasi. Toiminimellä työskentely myös mahdollista. Aloitusajankohta kesäkuun alussa.

 Tunnistitko itsesi? Laita itsesi näköinen hakemus tulemaan meille sähköpostitse viipymättä.  tuomas@crossfitpori.fi . Lisätietoja tehtävästä saa Tuomas Vainiolta numerosta 0400-169266. 

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Condition:

5 rounds:

  • 2min farmers walk or stone carry
  • 2min run
  • 2min ski
  • 2min row
  • 2min rest

 

Osoite
Puinnintie 16, 28360 Pori
Puhelinnumero
0400 169 266
Aukioloajat
06-22